Spelkurser våren 2021

Ensemblespel våren 2021

Flauto Alba spelar på Kristinehovs malmgård. Foto: Johan WestinFlauto Notte (blockflöjtsensemble, nivå: lätt) tisdagar  16.20 Start 26 januari

Flauto Sera (blockflöjtsensemble, nivå: medelsvårt) onsdagar 17.45 Start 27 januari

Flauto Alba (kammarmusik, nivå: avancerad. Du behöver ha minst ett instument med a=415Hz då vi periodvis spelar lågstämt i Flauto Alba) tisdagar 18.30 Start 26 januari

 

5 ensemblelektioner á 60 min + 1 konserttillfälle - 1150 kr/pers
 
P.g.a. osäkerheten under den rådande pandemin kommer vi att dela upp våren i mindre perioder med 5 tillfällen i taget. Konserttillfället kan komma att ersättas med ett repetitionstillfälle eller liknande p.g.a. rådande restriktioner.
                                     
 
 
 
 

Stockholms Blockflöjtsorkester -    Vi avvaktar utvecklingen av det rådande läget innan vi bokar in nya datum för orkesterspel. 

Blockflöjtsorkestern startade hösten 2018 och består av ca 20 blockflöjtsspelare under ledning av Heidi Rohlin Westin. Denna vår har vi också med Ronnie Larsson som gästlärare. Vi spelar mest tidig musik, men även nyare stycken och folkmusik. Andra instrumentalister än blockflöjtsspelare är också välkomna. Notläsningsvana och erfarenhet av ensemblespel är ett krav. Möjlighet att få noter i förväg finns. Vi spelar med a=440Hz.

Kursledare: Heidi Rohlin Westin 

3 tillfällen 590.-/pers 

 
 
Övrigt
 
Ensemble-coaching 60 min - 750 kr/ensemble
För befintliga ensembler. Jag hjälper din ensemble framåt i spelet!
 
Ibland anordnar jag speldagar (endagskurser) för blockflöjtsspelare och andra instrumentalister. Håll utkik i kalendariet! 
 
 

För mer info, skicka gärna en e-post via min min kontaktsida.
Konsert med Flauto Sera april 2016. Foto: Johan Westin